sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Talkkaripalvelua Tampereella vuodenaikojen mukaan lumenkolauksesta kanto- ja muuttoapuihin

Talkkaripalvelua Tampereella vuodenaikojen mukaan lumenkolauksesta kanto- ja muuttoapuihin

Yhteydenotot 044-3380291 puhelin- ja / tekstarivarmistuksenne jälkeen, joissa tarjouksenne sisältäen osoitteen, ajan, paikan, tarjoushintanne, sekä käteismaksuvahvistuksen jne. 

Alustava tarjoushintamme on 35 euroa / tunti 
Yhteydenotot:
to: talonmiespalvelu@gmail.com, puutarhapalvelua@gmail.com


------------------------------

Savuton ja raitis talonmiespalvelu Tampere ja Tampereen talousalue käytettävissänne tilauksen ja sopimuksen mukaan.

Tarjoamme perinteistä talonmies- ja renkipalvelua niin puutarhatöissä, raivaus- ja puunkaatohommissa, kuin tarvittaessa kanto- ja muuttoapuina uuteen osoitteeseenne.

Autamme tilauksen mukaan niin mökeillä, siirtolapuutarha-alueilla kuin rivitalo-, kerrostalo- ja omakotialueilla.

Sopimukset ehtoineen E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com, puutarhapalvelua@gmail.com
Yhteys ensin puhelimitse:
puhelin ja tekstari: 044-3380291Hämeenlinna, Aulanko ovat monella tapaa käymisen arvoisia paikkoja, vaikka sielläkin on nähtävissä "mokutusta" katukuvassa ja vääränlaisina kyseenalaisina arvoina.

Tarkennus: Turismi on aina tervetullutta mutta ei ns. "elintasopakolaisuus" ( jolle eri tahot antavat erilaisen määritelmän), mitä rahoitetaan velkaannuttamisella ja verovaroin katukuvaamme. Ko. varantojen ohjaaminen ongelma-alueille tuottaisi kestävämpiä ratkaisuja kuin tämä kansainvälinen uudenlainen anekaupan muoto, millä ostetaan ns. synninpäästöjä uuteen tapaan.

Ongelmat eivät maailmalla katoa kansainvälisellä ns humanitaarisen pakolaisuuden tukemisena vaan ne siirretään vain kuin pullahiiva toiseen paikkaan. Ongelmat pitää ratkaista paikan päällä.

Kaikkea ei Suomessa ympäristönhuollossakaan viedä Ekokemin polttolaitokseen. Samoin on kunnioitettava ja pyrittävä paikallisiin ratkaisuihin oli sitten kyse Darfurista, E-Afrikasta, Balkanin tilanteesta tai Iranin aggressiviisesta politiikasta alueellaan ja pyrkimyksestä ydinasevallaksi Intian ja Pakistanin tapaan.Luontonäkymiä Aulangolla ja Aulangon graniittinäkötornin huipulta: ---------------------------------------------------
http://talkkaripalvelua.blogspot.com
---

Ei kommentteja: