perjantai 4. helmikuuta 2022

Talonmiespalvelu talkkaripalvelua lumien kolaukset pihapuiden kaadot, muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere Pirkanmaa käytettävissänne käteisellä ensisijassa


Talonmiespalvelu talkkaripalvelua lumien kolaukset pihapuiden kaadot, muutto- ja kuljetuspalvelut Tampere Pirkanmaa käytettävissänne käteisellä ensisijassa

Yhteys ensijassa sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com
Yhteydenotossa osoitteenne, toiveaikanne, asian tarve eli minkälaista apua tarvitsisitte etc

Hervannassa Talkkaripalveluna auton irroitus illanpäätteeksi lumipöykystä 4.2.2022 Talonmiespalvelu Tampere


Maksutapa, ei kiitos laskuunkyselijöille

Käteisellä edetään yksityisasiakkailla ja jos mahdollista myös taloyhtiöitä koskien, muuten ennakkomaksuilla tilille edetään, vanhoilla kanta-asiakkailla on toki omat erivapautensa maksaa homman jälkeen, se kun on tullut vuosia todistettua, että raha tulee ;).

On hanget korkeat nietokset nyt on koirista autoihin monet jumissa Talkkaripalvelua Talonmiespalvelu@gmail.com


Kotitalouksilla oikeus kotitalousvähennykseen palveluistani. Kuitti tilaussähköpostiinne.

Kevään edetessä omenapuiden, puiden leikkauksia, puiden kaatoja, kuusiaitojen, pensasaitojen leikkauksia, toukokuulla nurmikoiden luontia, ruohikoiden leikkauksia, maanmuokkauksia kasvimailla etc.

Stihl 460 raivaussaha koekäynnistetty tilauksia sisään Talonmiespalvelu@gmail.com pic5



Huomio tilattuja vaarallisia hommia tehdään yleensä turvavarusteet päällä: Kypärä, viiltosuojatakki, viiltosuojahousut, viiltosuoja hanskat, turvakengät jalassa jos on puiden kaadoista kyse. Mutta tässä mies 10,5 vuotta sitten Junnu Vainion laulun tapaan: "Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa"-tunnelmissa Näsijärven rannalla ;).



------------
Talkkaripalvelua vuodenaikojen tarpeiden mukaan Tampereen talousalueella ensisijassa käteisellä ja ennakkomaksuin edetään.
--------

Ei kommentteja: